Buffetten koud en / of warm - Hotel de Boer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Buffetten koud en / of warm

Catering > Zakelijk

Buffet 1 Koud Buffet
Rundvleessalade, Kipsalade, Zalmsalade, fruitsalade,  Ardennerham met meloen,  peperpate,
gesneden rollade, gesneden achterham, tomaatjes met garnalensalade, zalmfilet, forelfilets,
haringfilet, uitjes,  stokbrood en kruidenboter.         €    11,75    


Buffet 2 "Snaai"buffet
Snaai"buffet bestaande uit :
Gevulde eitjes, kaaspuntjes, bierworstjes, komkommerreepjes, cherry-tomaatjes,
Groninger metworst, visrolletjes, groene en zwarte olijven, stokbrood, kruidenboter,
zoutjes, sateh met pindasaus, balletjes in zigeunersaus        €   10,50      


Buffet 3 "de Boer"gondisch buffet
"de Boer"gondisch buffet met groentesoep en ijsdessert                       
Varkens haasmédaillons in Stroganoffsaus,  Kipfilets in kerriesaus met ananas.               €    27,50
Biefstukjes in groene pepersaus,  groente en aardappelgarnituren


Buffet 4 Winterbuffet   (seizoensgebonden 1 oktober tot 1 april)

Stamppot boerenkool met worst, Hutspot met klapstuk en zuurkool met speklap.
Amsterdamse uien,  mosterd en augurkjes                €   12,50



Buffet 1 is uit te breiden  met: meerprijs  maximaal 2 keuzes  

*Gehaktballetjes in  zigeunersaus met.................  €    7,50    
  aardappels en rauwkost
*Sateh met pindasaus rijst en mixgroente...........   €    7,50   
*Warme beenham met aardappels en rauwkost.....  €    7,50    
*Hachee met puree en mix groente.......................  €    8,00    
*Bourgondisch buffet (zonder soep en dessert).....  €  14,00      
   Varkens haasmédaillons in Stroganoffsaus.
   Kipfilets in kerriesaus met ananas.   
   Biefstukjes in groene pepersaus
   groente en aardappelgarnituren

*
of een door ons uitgevoerde, door uzelf bedacht thema/buffet



Bovenvermelde prijzen excl. Btw, inrichting en uurlonen

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu